Oorverdovend lawaai…

.. in één oor?

Dat overkwam me dus een paar nachten geleden. Ik werd wakker van hard geluid in mijn linker oor. Recht kon ik gewoon normaal horen, dus ik wist even niet wat ik moest. Het geluid klonk als gekrabbel, dus toen drong het tot me door dat er iets in mijn oor moest zitten.

Met mijn vinger probeerde ik het eruit te krijgen, maar dat lukte niet echt. Af en toe voelde ik het in mijn gehoorgang kriebelen en hield het geluid op, maar dat was steeds maar even. Ik ben zo een half uur bezig geweest en werd er helemaal gek van. Tot ik mijn hoofd naar links boog en op mijn hoofd sloeg. Toen viel er iets uit. Het was één van deze jongens:

En ik maar denken dat dat alleen in films gebeurde…

One Response to “Oorverdovend lawaai…”

  1. Joyce
    September 7th, 2006 23:09
    1

    gadver

Leave a Reply