Burgers’ Zoo

Afgelopen donderdag zijn Josephien en ik naar Burgers’ Zoo in Arnhem geweest. Ondanks dat het regende en stormde hebben we een erg leuke dag gehad. Het was al een behoorlijke tijd geleden dat we naar de dierentuin geweest waren en het was zelfs voor het eerst dat we samen gingen. De laatste keer dat ik in Burgers’ Zoo geweest ben was Burgers’ Desert net nieuw. Ondertussen is er alweer een hele hoop bijgekomen en het is nog steeds even indrukwekkend. Ik vond het vooral erg leuk om Josephien de dieren te kunnen laten zien die ik in Indonesië in het wild heb gezien.
Josephien
Josephien in schildpadden schild.Mooie vogel!

Josephien
Josephien on the rocks.

Josephien
Josephien


Zwijntjes


Cactussen in de Desert.

Josephien
Josephien in de Desert.


Mooi vogeltje.


Berggeiten


Geit

Josephien
Josephien tussen een stroompje water.


Olifant


Opdrogen


Kwal


Josephien voor het grote aquarium in Burgers’ Ocean

Josephien
Josephien nogmaals in Burgers’ Ocean


Haai


Nog een haai

Leave a Reply