Weekend-end

Het weekend is weer bijna voorbij. Vorige week was maar een korte week vanwege vastenavond/carnaval.
Ik ben zelfs nog meegeweest naar de optocht in Hoogerheide en vrijdagavond zou ik misschien nog gaan, maar toen ben ik niet meer geweest. Zaterdag ben ik bij Arthur geweest. We zijn de stad in geweest, waar ik een cadeautje voor Vincent heb gekocht. Arthur heeft een MP3 speler gekocht, maar de vertalingen van het besturingssysteem waren nogal brak. Zo stond er ‘Macht Uit’, wat in het engels ‘Power Off’ was.
Verder hebben we op een bankje foto’s zitten maken van andere mensen die foto’s aan het maken waren en daarna bij Arthur en Bianca thuis pannenkoeken gebakken. Ik ben niet zo’n held daarin en eigenlijk was de 3e die ik bakte pas echt een beetje goed.
Zondag naar de verjaardag van Vincent en zondagavond ben ik bij mijn broer geweest en heb een DVD van Mike Oldfield en een CD van Fleetwood Mac cadeau gehad voor mijn verjaardag.
Dinsdag vervolgens naar Feedback geweest in Rotterdam. Er zaten een paar jongens in de trein die voor het eerst daarheen gingen en ze vroegen zich zelfs af watvoor tapijt er lag. Ik kan me niet echt voorstellen dat je aan het tapijt gaat denken als je naar een muziekwinkel gaat. De rest van de week voornamelijk gewerkt. Donderdagavond een vergadering gehad, vrijdagavond uit eten waar er wel erg veel mensen bij ons uit de gemeente waren, maar dat maakte het wel gezellig en ik heb ook bepaalde mensen op een andere manier leren kennen dan ik ze tot nu toe kende en bovendien een hoop bemoedigingen gehad.
Zaterdagavond ben ik met Kimberly naar de film ‘Blood Diamond’ geweest, welke erg indrukwekkend was. Er werd veel in gemoord en het was erg realistisch gebracht, maar dat gaf de situatie zoals die in het echt is ook goed weer. Naast veel actie en een spannend verhaal zat er ook een erg goede moraal in. Hierna wilden we naar de Teerkamer, maar die zat helemaal vol, dus toen maar naar huis gegaan, want ik moest de volgende ochtend immers om 7 uur op.
En toen was het weer zondag. De tijd gaat tegenwoordig steeds sneller lijkt het wel. Vanochtend geluid gedaan in de kerk. Toen ik thuis kwam was ik erg moe, dus heb eerst even 3 uurtjes geslapen en ben daarna aan mijn website bezig geweest.

Ik ben benieuwd wat de komende week gaat brengen, het kan alleen maar beter worden. En ik ben ook erg benieuwd of de komende tijd ook net zo snel voorbij gaat.
Nu maar even relaxen en vroeg naar bed, want ik kan niet wachten tot de week weer begint!

Leave a Reply