Update!

Het heeft een tijdje geduurd, maar bij deze een nieuwe update. En omdat ik te weinig tijd heb zet ik alles in één log en de foto’s zeggen eigenlijk het meeste dus ik zal ze niet van teveel commentaar voorzien.


Het was lekker zonnig vorige maand dus ik heb een lekker kleurtje gekregen. Zelfs Bobke ging mee zonnen.

Josephien
Josephien die erg leuk kijkt ;).


Natuurlijk ben ik ook nog bij familie op bezoek geweest, iets wat ik nog steeds te weinig doe naar mijn zin. Dit is mijn neefje Jimmy.


En mijn broer Virgil speelt nog steeds gitaar. Vandaag hebben we met z’n 2en gitaar gespeeld. Hij legde een paar akkoorden neer en vroeg of ik er overheen wilde soleren. Echt grappig, ik ben helemaal geen solist maar het ging toch best aardig. Zo leer ik het wel goed! Even later zette hij een CD van Pink Floyd op waar ik dan de akkoordjes kon meespelen.


Bij mijn tante en oma hebben ze kippen en ganzen, waarvan dit er eentje is.


Ik hou van de lente en de zomer, dat levert dit soort plaatjes op!


Mijn neefje Ludo heeft een eigen traktor en heel veel gereedschappen welke hij erachter hangt last hij zelf in elkaar of past hij naar z’n eigen smaak aan.


Bloemetjes 😀


Vincent in Parijs! Of toch bij de Mac 😛


Sjoerd met Binky! Die dag maakte we een lange wandeling om de Binnenschelde heen. ‘s Middags heb ik eerst met Josephien langs het water in het gras gelegen en ‘s avonds ben ik met Sjoerd, Sheila, Michiel, Vincent en Binky een wandeling gaan maken. En mijn sensor was vies.


En de zonsondergang die avond zag er zo uit!

Virgil, Josephien, Randall, Frans
Op koninginnedag zijn Josephien en ik muziek gaan maken voor mijn huis. Eerst ‘s ochtends met z’n tweeën en daarna ‘s middags met Virgil op gitaar en Frans op percussie erbij. Op een bepaald moment kwam er een man langs die ook wel gitaar wilde spelen dus die heeft een liedje gespeeld en gezongen en daarna Josephien begeleid. Helaas was dat de enige vreemde die verder heeft meegespeeld, maar dat was toch ook erg leuk.
We hebben € 4,60 opgehaald en hiervan zijn Joos en ik een terrasje gaan pakken. 🙂


Op bevrijdingsdag was ik in Den Haag en ben ik ‘s avonds met Arthur en Bianca naar de kermis geweest!


Het was goed weer, dus we gingen varen! Annemieke oefent voor fotomodel.


Sjoerd en Vincent op het water. Ik heb ook nog gevaren hetzelfde bootje en in een kano. Helaas kwam er nogal wat water in de kano waardoor ik behoorlijk nat ben geworden!


Mooi 🙂Binky lijkt niet eens op de hond op het bord, dus het geldt vast niet voor haar 😛


Vincent z’n favoriete standje.


Combineer een hond en een huurdvd en dit is het resultaat.


Ook lapje doet mee met Sonja Bakker.


Afgelopen zaterdag hebben we met een hele ploeg mensen de brandlijn in Rotterdam uitgelicht met 128 Space Cannons van 7kW.


En dit was het resultaat!


Voor de HQ School ben ik weer bezig met het eindproject wat in dit zaaltje (een voormalige kerk in Utrecht) zal gaan plaatsvinden.

Zoals je ziet ben ik dus druk bezig met allerlei dingen. Tussendoor doe ik klusjes voor diverse bedrijven. Zo heb ik de afgelopen tijd op diverse evenenten gewerkt. Verder ben ik druk bezig met het eindproject van de HQ School en doe ik dit jaar ook het licht op Opwekking. Vanaf as. woensdag ben ik daar druk mee bezig. Dit weekend heb ik nog een beetje rust en morgen ben ik bij Elise!

Leave a Reply