Update!

Het heeft een tijdje geduurd, maar bij deze een nieuwe update. En omdat ik te weinig tijd heb zet ik alles in één log en de foto’s zeggen eigenlijk het meeste dus ik zal ze niet van teveel commentaar voorzien.


Het was lekker zonnig vorige maand dus ik heb een lekker kleurtje gekregen. Zelfs Bobke ging mee zonnen.

Josephien
Josephien die erg leuk kijkt ;). Ik ben echt blij met haar, ik zie haar nu ook heel vaak en we spreken elkaar meer dan dagelijks en ik ben zo blij dat we een goede vriendschap aan het opbouwen zijn! Echt helemaal super!


Natuurlijk ben ik ook nog bij familie op bezoek geweest, iets wat ik nog steeds te weinig doe naar mijn zin. Dit is mijn neefje Jimmy.


En mijn broer Virgil speelt nog steeds gitaar. Vandaag hebben we met z’n 2en gitaar gespeeld. Hij legde een paar akkoorden neer en vroeg of ik er overheen wilde soleren. Echt grappig, ik ben helemaal geen solist maar het ging toch best aardig. Zo leer ik het wel goed! Even later zette hij een CD van Pink Floyd op waar ik dan de akkoordjes kon meespelen.


Bij mijn tante en oma hebben ze kippen en ganzen, waarvan dit er eentje is.


Ik hou van de lente en de zomer, dat levert dit soort plaatjes op!


Mijn neefje Ludo heeft een eigen traktor en heel veel gereedschappen welke hij erachter hangt last hij zelf in elkaar of past hij naar z’n eigen smaak aan.


Bloemetjes 😀


Vincent in Parijs! Of toch bij de Mac 😛


Sjoerd met Binky! Die dag maakte we een lange wandeling om de Binnenschelde heen. ‘s Middags heb ik eerst met Josephien heerlijk langs het water in het gras gelegen en ‘s avonds ben ik met Sjoerd, Sheila, Michiel, Vincent en Binky een wandeling gaan maken. En mijn sensor was vies.


En de zonsondergang die avond zag er zo uit!

Virgil, Josephien, Randall, Frans
Op koninginnedag zijn Josephien en ik muziek gaan maken voor mijn huis. Eerst ‘s ochtends met z’n tweeën en daarna ‘s middags met Virgil op gitaar en Frans op percussie erbij. Op een bepaald moment kwam er een man langs die ook wel gitaar wilde spelen dus die heeft een liedje gespeeld en gezongen en daarna Josephien begeleid. Helaas was dat de enige vreemde die verder heeft meegespeeld, maar dat was toch ook erg leuk.
We hebben € 4,60 opgehaald en hiervan zijn Joos en ik een terrasje gaan pakken. :)


Op bevrijdingsdag was ik in Den Haag en ben ik ‘s avonds met Arthur en Bianca naar de kermis geweest!


Het was goed weer, dus we gingen varen! Annemieke oefent voor fotomodel.


Sjoerd en Vincent op het water. Ik heb ook nog gevaren hetzelfde bootje en in een kano. Helaas kwam er nogal wat water in de kano waardoor ik behoorlijk nat ben geworden!


Mooi :)Binky lijkt niet eens op de hond op het bord, dus het geldt vast niet voor haar 😛


Vincent z’n favoriete standje.


Combineer een hond en een huurdvd en dit is het resultaat.


Ook lapje doet mee met Sonja Bakker.


Afgelopen zaterdag hebben we met een hele ploeg mensen de brandlijn in Rotterdam uitgelicht met 128 Space Cannons van 7kW.


En dit was het resultaat!


Voor de HQ School ben ik weer bezig met het eindproject wat in dit zaaltje (een voormalige kerk in Utrecht) zal gaan plaatsvinden.

Zoals je ziet ben ik dus druk bezig met allerlei dingen. Tussendoor doe ik klusjes voor diverse bedrijven. Zo heb ik de afgelopen tijd op diverse evenenten gewerkt. Verder ben ik druk bezig met het eindproject van de HQ School en doe ik dit jaar ook het licht op Opwekking. Vanaf as. woensdag ben ik daar druk mee bezig. Dit weekend heb ik nog een beetje rust en morgen ben ik bij Elise!

4 Responses to “Update!”

 1. Yasunori
  December 4th, 2015 17:14
  1

  Toodle..!I plan to make the world substantially beettr by not doing anything that would make it worse A backwards way of moving forwards maybe, but you can’t fault it really I’m so on course for a prize right now. Ave a loverly time on holidaiyy Portugal is loverly in itself so I don’t think you’ll find it too mrs. d, mrs. i, mrs ffi mrs. c, mrs. u. mrs. lty :]. Lost it, sorry…pip!

 2. http://www.sorethumbsblog.com/
  April 28th, 2016 23:31
  2

  Imi plac genul acesta de povesti, iar coperta cu siguranta transmite mesajul cartii.Deon pare o fata puternica, gata sa lupte pana la ultima farama de putere pentru viata ei si a celor din jur :)

 3. http://www.blrimages.net/
  April 29th, 2016 00:13
  3

  permisi…saya ad masalah nich…. pada rw6828… kok ga mo kirim file via bluetooth yach… kan gini nich… g buka file explorer trus… pas g tahan stylus pada file tsb, ga ad menu send via bluetooth, yg ad cma beam file aj… itu pake irda… mgkin ada solusi? atau siapa yg dapat membantu, saya sangat berharap bagi anda yg dapat membantu msalah ini.

 4. http://www.beprotectedonroad.dynddns.us/
  July 20th, 2016 14:08
  4

  Personally, these maps look so busy, my mind feel confused but I love the idea of curly lines instead of straight and can feel things loosening up just with that concept…will work on it Thanks!VA:F [1.9.20_1166]please wait…VA:F [1.9.20_1166](from 0 votes)

Leave a Reply