Leading Edge / Hillsong

Als je het vorige logje hebt gelezen dacht je misschien: ‘Wat moet die Randall nou weer in Zelhem?’ of ‘Waar-the-flip is Zelhem nou weer?’.

Op het laatste is het antwoord simpel: zoek op google maps 😉
Op het eerste kan ik het antwoord ook zo geven:

In de Betteld in Zelhem waren vanaf donderdag tot zaterdag seminars van Leading Edge / Hillsong. Ik heb diverse seminars bijgewoond, masterclasses gedaan en je kon kiezen uit een hoofdvak om te kiezen. In eerste instantie leek productie me wel interessant, maar uiteindelijk bleek dat het niveau dusdanig laag was dat ik er weinig aan had. Het was wel erg leuk om met een andere geluidstech te spreken die ook veelvuldig in de kerk geluid doet. Omdat ik er verder niet veel aan had (degene die die seminars had vroeg zelfs een aantal dingen aan mij) ben ik me verder gaan richten om het muziek maken en heb masterclasses en seminars gevolgd voor toetsen en aanbidding leiden. Het was me toch wel duidelijk dat ik hier voor kwam, want hier heb ik veel dingen opgestoken en vooral ook heel veel dingen waar ik een bepaalde mening over had eens bevestigd gekregen van iemand die wat verder van me af staat.

Uiteraard was ik hier niet alleen, er waren heel veel toffe mensen en ik was ook samen met Josephien.

Josephien
David Reidy en Josephien

Leave a Reply