Making of 17Plus header… (2)

In de afgelopen dagen heb ik ook erg veel geklust in mijn flatje. Met hulp van mijn broer, mijn vader en een hoop vrienden is er al een hoop gebeurd ondertussen. Eerst hebben we overal het behang afgehaald met een behangafstomer. Omdat de muren niet echt glad waren hebben we daarna 2 lagen pleister opgebracht. De kale muren aan de raamkanten hebben we gestuct en nu zijn we de muren aan het schilderen. Dit gaat best goed: Ik doe de muren, mijn vader doet de kozijnen en Josephien doet de plintjes.

Zo’n lege muur biedt echter ook de ruimte om een beetje te spelen en zo kwamen we op het idee voor een ander header-plaatje voor de 17Plus website.


Sjoerd deed ook mee.

Josephien
Josephien met een gele hand en een hand op de muur, de bedoeling is duidelijk.

Josephien

Josephien

Toen was de accu leeg dus heb ik nog wat foto’s met mijn telefoon gemaakt:


Dit staat dus allemaal nog steeds op de muur, maar dan onder een paar lagen verf 🙂 Na het gespeel zijn we naar het Wilhelminaveldje gegaan, wat ook erg gezellig was.

Leave a Reply