De drukte van het dagelijks leven…

We zitten de laatste tijd ook wel weer erg vaak bij Sjoerd en Sheila. Ze hebben een dvd met daarop 10 films en daar kijken we er steeds eentje van. De meeste films zijn nog van goede kwaliteit ook, dus die dvd is geen miskoop!

Soms waren we wel erg moe, afgelopen zondag hebben we dan ook beiden ‘s ochtends gespeeld in de kerk en zaterdag was er een praise-evenement waar we aan meewerkten (Josephien en Sheila hebben heerlijk gekookt voor alle artiesten en crew en ik heb me bezig gehouden met licht en video).

Afgelopen woensdag is trouwens mijn tapijt gelegd, de foto’s volgen nog. Ik heb ook al flink veel inkopen gedaan want afgelopen maandag ben ik, nadat we de scriptie van Josephien hebben ingeleverd, samen met Joos naar de IKEA gegaan en we hebben een heleboel gekocht, waaronder luxaflex en alle accesoires voor de badkamer, wc en keuken. Voor de badkamer heb ik nu zo’n strip waar je 5 kleine lampjes op kan schroeven zoals je vaak rond spiegels in kleedkamers ziet. Ik heb zelf nog niet echt een idee hoe ik dat moet gaan ophangen, maar Joos was er helemaal weg van en wilde deze echt graag in de badkamer hebben. Zo ook een fruitschaal die Josephien helemaal te gek vond, maar ik twijfelde nog. Uiteindelijk hebben we hem toch maar genomen.

Donderdag ben ik naar de HQ School geweest en heb daar heel fijn gesproken met Niels en Arnaud. Het witte huis blijft een te gekke plaats om te zijn, iedere keer als ik daar kom voel ik zoveel rust over me heen komen; echt apart. Toen ik ‘s middags weer in Bergen kwam heb ik Josephien opgehaald en we zijn ‘s avonds naar Ten24 in ‘t Slik geweest, wat weer ouderwets knallen was.

Josephien en Randall
Josephien en Randall: Zo sta zit ik zelf ook nog eens op de foto.

Josephien
Josephien toont haar spierballen verkregen door het klussen!

Josephien
Josephien een beetje vaag want de flits op mijn telefoon werkt niet echt zo goed…

Leave a Reply