September

Ok, ok, ik hou mijn weblog niet al te goed bij…

En als ik door al mijn foto’s blader die ik heb gemaakt in deze maand blijken dat er eigenlijk ook maar gewoon 3 te zijn, dus kan ik ze allemaal posten met een klein verhaaltje. Ik zal m’n best doen om meer te schrijven..

Wat is er allemaal gebeurd deze maand:
– Ik heb samen met Josephien een nieuwe website voor de 17Plus gemaakt, de basis is een foto van Vincent en daaromheen heb ik wat blokjes gemaakt en gezorgd dat alles via een CMS makkelijk aan te passen is door Joos.
– Ik heb gewerkt, voor een website klant maar vooral ook veel licht en geluid op evenementen van KPN, Holland Casino, Cap Gemini e.d.
– We zijn bezig met een christelijk evenement begin december in de Stoelemat, ik verzorg de gehele technische productie en samen met Josephien treed ik ook op.
-De scriptie van Josephien was afgekeurd, eigenlijk had ik verwacht dat hij goedgekeurd werd dus ik had als verassing 2 kaartjes voor Cats geboekt bij de schouwburg in Eindhoven. We zijn toch maar gegaan (en het is een verrassing gebleven tot we in Eindhoven waren, toen had ze het toch wel echt helemaal door) en het was erg leuk. We zaten op de allereerste rij dus konden alles erg goed zien.
– Na een herstelopdracht is later in de maand de scriptie toch goedgekeurd en dus is Joos na 4 jaar hard werken geslaagd en ze heeft het meer dan verdiend! Dat hebben we simpel gevierd met lekker eten en een avondje film en uiteraard waren er cadeautjes.
– Ik ben flink aan het wennen aan mijn nieuwe flat. Ik had gehoopt op een huisgenoot, maar dat is niet meer doorgegaan dus er is nog veel ruimte vrij. 3 slaapkamers is toch best veel. Gelukkig hoef ik niet vaak alleen te zijn en met Sjoerd en Sheila zo dichtbij is het ook wel erg leuk.

Josephiens ouders waren weer op vakantie met als gevolg een hele stapel post. We moesten het zelfs met z’n tweeën dragen omdat het anders niet lukte:
Josephien
Josephien met stapel post.

Dit was een druk weekend, we zijn zondagmiddag naar Krabbendijke gegaan en hebben eigenlijk de hele middag alleen maar bij elkaar liggen slapen. En nog steeds moesten er dingen geregeld worden. Arme Joos…
Josephien
Josephien druk aan het bellen.

De 17Plus avond is tegenwoordig in de MolsHOOP, midden in het centrum van Bergen op Zoom. Het is echt stukken gezelliger dan in de Moerkens.
David en Josephien
David en Josephien

Leave a Reply