Warchild en luieren

Sommige klussen zijn toch wel erg leuk. Ik heb de hele avond aan de zijkant van het podium staan genieten van allerlei topartiesten. Helaas moest hierna ook gebroken worden. Gelukkig kon ik de VL2500’s die boven hingen gaan opruimen, want dat was niet zo heel zwaar om te doen. Het gaf ook wel een leuk uitzicht waar ik even twee fotootjes van heb gemaakt.

afb091-pub.jpg

afb092-pub.jpg

Om 6 uur ‘s ochtends was ik weer thuis en heb heel kort geslapen. Om 9 uur zouden Sjoerd en Josephien komen om te werken aan de muziek voor de aankomende jongerendienst in onze kerk.

Josephien
Ook Josephien was zichtbaar moe/lui.

Josephien
Gelukkig kon ze nog wel lief kijken.

Josephien
Er kon zelfs een lachje vanaf 😉

Toen we klaar waren met arrangeren heb ik broodjes gebakken en hebben we lekker gegeten en verder hebben we de rest van de dag redelijk relaxed gedaan. Morgen moet ik bij het Chassé theater werken en ‘s avonds hebben we een bruiloft. Zaterdag hou ik mijn housewarming party, dus het wordt weer lekker druk!

Leave a Reply