Sorry Tjeerd!

We zouden dus naar de bruiloft van Tjeerd, de afstudeerpartner van Josephien, gaan.
Na heel snel gekookt en gegeten te hebben zijn we op weg gegaan naar Deventer, het was echter nogal druk op de weg; heel erg druk. Het was zo druk dat we op de A59 al muurvast stonden in de file. De tomtom zei na een tijdje in de file staan dat we om 5 voor half 8 zouden aankomen. Josephien gaf de moed al op, maar ik hoopte dat het snel ging rijden, dan konden we het nog halen. Om half 8 begon de kerkdienst namelijk. Na nog een half uur bijna stilstaan gaf ik het ook maar op. We konden nu beter terugrijden. Het duurde alsnog een kwartier voordat we bij de eerstvolgende afslag waren (Raamsdonk) en Josephien moest echt heel dringend naar het toilet. Gelukkig zagen we een restaurant, dus dat was een opluchting dachten we; het restaurant was gesloten. Dan maar terug de snelweg op en bij het eerstvolgende tankstation eraf. Daar hebben we onszelf getrakteerd op een ijsje en kon Joos eindelijk naar het toilet. We hebben maar foto’s van de file gemaakt. Op de terugweg was de lucht ook erg mooi dus daar heeft Joos nog wat foto’s van gemaakt, die toch nog redelijk gelukt zijn.

Na thuiskomst hebben we ons nog even afgevraagd of we nog ergens heen zouden gaan, maar het werd een avondje samen kroelen en tv kijken. 🙂

De tijden op de onderstaande foto’s lopen trouwens een uur voor.

De file:
img_3633-pub.jpg


img_3635-pub.jpg

Mooie lucht:
img_3637-pub.jpg

img_3641-pub.jpg

Zoals ik schreef, ‘redelijk gelukt’, de muur kwam toch sneller dan verwacht..
img_3642-pub.jpg

img_3643-pub.jpg

Leave a Reply