Kermis

Gisteren ben ik met Sjoerd, Sheila en Vincent naar de kermis geweest! Het was erg rustig op de kermis en er waren ook niet zo heel veel boeiende attracties. Uiteindelijk zijn we alleen in de botsauto’s geweest en hebben we een wedstrijdje gedaan met de grijpautomaten.

Sjoerd had er een talent voor want hij heeft wel 3 knuffels voor Sheila gewonnen.dsc_4471-pub.jpg

Vincent heeft ook een hondje te pakken gekregen.
dsc_4472-pub.jpg

Na een uurtje zijn we terug naar huis gefietst en hebben we oliebollen gegeten en een christelijke film gestreamd. De film heette ‘Time Changer‘ en zette mij toch op meerdere momenten even aan het denken. Een geslaagde film dus. Hierna hebben we nog wat gezeten en gedronken en Sheila en Vincent vonden de kaarsen wel erg interessant.
dsc_4479-pub.jpg
Kortom, weer een geslaagd avondje 🙂

Leave a Reply