Kast en eethoek

Sinds gisteren heb ik een nieuw kast in mijn woonkamer staan. Sinds de verhuizing heb ik erg veel kastruimte tekort; een hoop spulletjes liggen dan nog bij mijn moeder op zolder. Gisteren kwamen mijn oom en neefje een kast brengen die ze weer van een kennis hadden. Mijn broer was er ook om te helpen met sjouwen en alles in elkaar zetten.
Het is een kast in vier delen en voorlopig heb ik hem tegen de langste muur gezet, wat de kamer een stuk kleiner lijkt te maken. Zodra ik in mijn studiotje ruimte heb verplaats ik 2 delen naar de plaats waar nu mijn bureau staat en de andere 2 delen waarschijnlijk aan de overkant van de kamer, daar moet ik nog even over nadenken.

Dit is em:
dsc_4573-pub.jpg
Hij is 9 jaar oud, maar de mensen waar het vandaan komt hadden geen kinderen of huisdieren dus hij is in heel erg goede staat. Alles is trouwens massief eikenhout.

Ze hadden ook nog een eethoek, dus die staat nu ook in mijn woonkamer:

dsc_4575-pub.jpg

Ook de eethoek is van massief eikenhout. De tafel die er stond van palisander heb ik verhuist naar de logeerkamer, die ik nu ook langzaam aan het inrichten ben. Er staat nu dus een tafel en ik probeer nog een kleine kast te regelen of ik gebruik een deel van de kast uit de woonkamer. Deze week zet ik er ook een bed neer zodat het wat makkelijker is voor mensen om te blijven slapen.

Over slapen gesproken: dat ga ik nu maar doen. Morgen staat weer vol met afspraken voor werk en daarna komt Rebecca eten. ‘s Avonds hebben we weer een radio-interview voor het Fast Forward Festival, ditkeer in Steenbergen.

Leave a Reply