Fast Forward Festival

Sinds 29 oktober 2007 ben ik lid van het bestuur van de Stichting Fast Forward Festival. Met deze stiching willen we evenementen gaan organiseren in Bergen op Zoom en omstreken. Door deze evenementen willen we evangeliseren, maar ook vooral zorgen dat er wat meer te doen is hier in de regio.

8 december is het eerste evenement en ik ben druk bezig geweest met het ontwerpen van een logo, het maken van een promo-filmpje en het regelen van de techniek. Een impressie van het lichtontwerp wat ik in gedachten had:

fff_05.jpg

fff_03.jpg

De boog achter is inmiddels vervangen, de spotjes wil ik toch gewoon op trussdelen zetten. Dat scheelt een hoop tijd tijdens opbouw.

Het promofilmpje is te vinden op YouTube.

One Response to “Fast Forward Festival”

  1. vincent
    November 14th, 2007 20:32
    1

    wat een goed plan van die trusdelen 😀

    en dat filmpje is éééééééérg mooi joh!

Leave a Reply