Boxers

Op verzoek een foto van mijn ondergoed πŸ˜‰

dsc_4670-pub.jpg
Ik kreeg de vraag wat voor ondergoed ik meestal draag, meestal boxers dus; ze zitten goed (vooral de zweedse), zijn lekker warm en dat is wel zo fijn in de winter πŸ˜‰ Verder weet ik er niet veel over te melden, dus als iemand anders me nog eens wil uitdagen om over een bepaald onderwerp te loggen of een foto te maken: verzin iets boeienders πŸ˜›

One Response to “Boxers”

  1. Laurine
    December 4th, 2015 13:05
    1

    Je reageert onder je Twitter accnuot. ( / ) Je reageert onder je Facebook accnuot. ( / ) Je reageert onder je Google+ accnuot. ( / )Verbinden met %svar highlander_expando_javascript = function(){var input = document.createElement( ‘input’ ), comment = jQuery( ‘#comment’ );if ( ‘placeholder’ in input ) {comment.attr( ‘placeholder’, jQuery( ‘.comment-textarea label’ ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( ‘#comment-form-identity’ ).hide();jQuery( ‘#comment-form-subscribe’ ).hide();jQuery( ‘#commentform .form-submit’ ).hide();comment.css( { ‘height’:’10px’ } ).one( ‘focus’, function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { ‘height’: HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( ‘#comment-form-identity’ ).slideDown();jQuery( ‘#comment-form-subscribe’ ).slideDown();jQuery( ‘#commentform .form-submit’ ).slideDown();});}jQuery(document).ready( highlander_expando_javascript ); Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.Over deze blogDoor ondergetekende gestart op 8 maart 2011, met als doel: Lering ende Vermaak.

Leave a Reply