Een zelfontbrandende kaars.

Op mijn salontafel staan 4 kaarsen op een plateautje van van gebroken spiegels. Een tijdje terug smolt van een grote kaars de zijkant waardoor er allemaal kaarsvet op een kleiner kaarsje liep. Deze ging dan ook uit. Na wat kaarsvet weg te hebben gesmolten kon ik hem weer aansteken, alleen bleef hij dan niet langer dan 10 sec. aan. Tenminste, dat dacht ik.
Vannacht liep ik uit bed naar de keuken om even wat drinken te pakken en ineens zag ik de kaars branden:

dsc_4682-01-pub.jpg

Blijkbaar was hij onzichtbaar blijven branden en was het kaarsvet toch heel langzaam gesmolten en verdampt, met als gevolg dat hij in de nacht voluit kon gaan branden. Uiteindelijk heb ik de kaars toch maar uitgeblazen voor de veiligheid.

One Response to “Een zelfontbrandende kaars.”

  1. Rocio
    December 4th, 2015 12:58
    1

    Oh wat een mooi sfeervol dojsoe heb je gemaakt, wat ontzettend mooi met de klok zo, echt he9e9l mooi.En ook nog het luciferdojsoe creatief bewerkt wat een leuk idee om dat erbij te doen. Echt geweldig. En van mij voor jou natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2012!

Leave a Reply