54 kilo

Ik weeg op dit moment 54 kilo (ben 1m79). Mijn streefgewicht is al een hele tijd 65 kilo, om de een of andere reden wil het niet lukken. Ik beweeg veel, ik doe veel, ik probeer veel te eten en tegenwoordig eet ik regelmatig tussendoortjes en door omstandigheden soms zelfs een paar keer per week fast-food. Het enige verschil met een half jaar geleden is dat ik nu weinig fysieke arbeid doe. Het sporten beperkt zich ook tot fietsen en zwemmen, dus er komt weinig spiermassa bij. Mijn conditie is in orde, mijn gezondheid is verder in orde, dus daar ligt het ook niet aan. Behalve vandaag dan, want ik lig met hoofdpijn op bed…

Dus als iemand nog tips heeft om wat sneller aan te komen, dan hoor ik ze graag.

One Response to “54 kilo”

  1. Virgil
    December 20th, 2007 19:32
    1

    Als ik jou was zou ik maar genieten zoals je nu bent. Als je ouder wordt kom je mischien wel aan (op de verkeerde plekken natuurlijk).

Leave a Reply