17 Plus avond

Afgelopen zondag hadden we een avond met de 17 plus groep van onze kerk. We gingen gezamenlijk eten en vervolgens deden we nog een spel.

Ik had als toetje custardpudding gemaakt en daarbij een flesje chocoladesaus. In plaats van gewone suiker had ik bij het maken van de pudding echter candijsuiker gebruikt omdat dat me lekkerder leek; dat werkt dus niet! De pudding ging er raar door ruiken en smaken. Volgende keer doe ik maar weer iets wat ik al veel vaker heb gemaakt, chocolademousse ofzo :). Ook had ik een blik met vruchtjes bij maar had ik mijn Leatherman in mijn andere tas zitten waardoor we met messen en lepels en 5 man het blik hebben open moeten maken. Afgezien van deze blunders van mijn kant was het een lekkere en erg gezellige avond!

dsc_4776-01-pub.jpg
Joëlle wilde alleen zó op de foto!

dsc_4761-01-pub.jpg
Het hoofdgerecht! Ik heb er uiteindelijk een stuk of vier op, dus ik zat lekker vol.

dsc_4762-01-pub.jpg
De hele groep.

dsc_4767-01-pub.jpg
Lekker aan het eten.

dsc_4773-01-pub.jpg
De kaarten op tafel!

Leave a Reply