Evacuatie Dolfinarium Harderwijk

Afgelopen zaterdag zijn Arthur en ik naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest. Ze hadden 1000 mensen nodig voor een evacuatieoefening en wij waren er twee van. Bij de ingang kregen we een lunchpakketje met een broodje kaas, een krentenbol, een snickers en ranja in een flesje. Er werd één grote dolfijnenshow gegeven en daar werden ook de laatste instructies gemeld.

Ik was voor het eerst in het dolfinarium, dus alles was nieuw voor mij. De eerste indruk was toch dat het een heel klein parkje is. Je bent binnen enkele minuten van de voorkant naar de achterkant gelopen. De dieren waren ook wel leuk om te zien, maar toch ook weer niet zo heel bijzonder. Ook de dolfijnenshow was wel leuk, maar zo heel erg boeide het me niet. De normale entreeprijs heb ik er in ieder geval niet voor over, dus het kwam mooi uit dat ik zo even gratis een half dagje binnen kon.

Na de dolfijnenshow zijn we wat gaan rondlopen en toen we aan de rand van het park waren (we dachten dat we dan lekker ver weg van de ingang waren) begon de evacuatie. De uitgang was precies waar wij waren, dus binnen een minuutje stonden we bij het hek.

Uiteraard heeft Arthur nog een filmpje gemaakt:

Leave a Reply