Filmpjes Parijs

De filmpjes!

Op de heenweg wilde ik graag een time-lapse maken van de rit. Omdat de webcam die ik wilde gebruiken niet werkt heb ik uiteindelijk een klein portable webcammetje gebruikt. Kwalitatief is deze niet zo goed, maar het idee is er:

Panoramagique, kijk voor de foto’s twee logjes terug. Dit is het filmpje wat Arthur maakte:

In het park hebben we de volledige Covered Walkway gefilmd. Omdat het weer in Frankrijk wel eens slecht was hadden de ontwerpers van het park bedacht dat het wel handig zou zijn om compleet overdekt van de ingang tot Pirates of the Carribean te kunnen lopen. Op twee plaatsen is het pad niet overdekt.

De weg vanaf ons hotel naar het Esso tankstation:

De weg van het tankstation (wat praktisch naast de parkeerplaats van het park ligt) naar de parkeerplaats, wat dus helemaal omrijden is. Op het einde van het filmpje rij ik via een andere route de parkeerplaats op waardoor ik vooran kon parkeren:

Als je de voorgaande filmpjes al onzinnig vond, dan vind je dat van deze helemaal:

En op de terugweg hebben we ook weer een time-lapse gemaakt:

Leave a Reply