Lekker druk

Ik heb het de laatste tijd weer lekker druk. Onder andere hiermee:
dsc_5461-01-pub.jpg
Theater…

dsc_5296-01-pub.jpg
Nog meer theater…

dsc_5274-01-pub.jpg
Nog meer theatervoorstellingen…

dsc_5268-01-pub.jpg
Meldingen…

dsc_5737-02-pub.jpg
Socializen…

dsc_5759-02-pub.jpg
En leuke foto’s maken natuurlijk!

Het breekt me alleen wel een beetje op dat ik nu zo’n vier keer per week op en neer naar Den Haag en omstreken rijdt. Naast dat het veel benzine kost en slecht is voor het milieu is het ook erg vermoeiend en ondertussen kan ik iedere hobbel op de A13 dromen. Eén voordeel: Vanaf dit weekend rij ik in ieder geval niet meer alleen die kant op, want door omstandigheden moet een goede vriend z’n huis uit (hij woont nu nog in Den Haag) en komt hij voor een tijdje bij mij wonen. Het lijkt me erg gezellig en ik kijk er al naar uit, want dan is het hier in huis ook een stuk minder stil 🙂

Leave a Reply