Strandwandeling

dsc_5769-01-pub.jpg
Afgelopen dinsdag mochten we weer een voorstelling van Cut! draaien. Om half 11 kwamen we op de locatie in Rijnsburg aan om er vervolgens na een ruim half uur weer weg te gaan omdat we verder niets konden doen. Er was geen technicus aanwezig en de beheerder vond dat er verder niets mocht gebeuren zonder dat hun eigen technicus er was en die kon pas om half zes aanwezig zijn. Dus wat doe je dan? Rijnsburg ligt dicht bij Katwijk, dus wij daarheen en vanaf daar naar Noordwijk gewandeld, in Noordwijk wat gaan eten en vervolgens weer teruggewandeld. De tijd was nog niet op dus we zijn in Leiden nog gaan drinken en toen we rond half zes bij de locatie waren bleek dat die technicus pas om half zeven/zeven uur kwam. De voorstelling moest om half acht beginnen, maar ergens zagen we wel aankomen dat dat niet zou lukken. Uiteindelijk hebben we alleen op frontlicht gedraaid, maar was het toch nog een leuke voorstelling geworden.

Natuurlijk heb ik tijdens de strandwandeling ook wat foto’s gemaakt:
dsc_5772-01-pub.jpg

dsc_5774-01-pub.jpg

dsc_5780-01-pub.jpg

dsc_5787-01-pub.jpg

dsc_5793-01-pub.jpg

One Response to “Strandwandeling”

  1. Randall’s Weblog » Blog Archive » Korte update
    April 27th, 2008 20:46
    1

    […] « Strandwandeling […]

Leave a Reply