Korte update

De laatste log was van 20 maart, meer dan een maand geleden. Nu weet iedereen die mijn weblog regelmatig leest dat ik niet zo heel erg trouw ben qua schrijven. Het gaat nogal op en af, dus nu dus een maandje niets geschreven.

En dan neem ik mezelf voor om wat te gaan schrijven, maar steeds komt er weer iets tussen of is het alweer een uur of tien ‘s avonds. Ik probeer het vol te houden om op tijd op bed te liggen.

Als ik minder log, betekent het eigenlijk dat ik het druk heb en dat er veel is gebeurd. Mijn leven is toch nogal hectisch af en toe. Ik heb werkelijk geen idee welke kant God wil dat ik op ga of wat nou uiteindelijk de bedoeling van alles is dus ik laat het lekker over me heen komen.

Zoals ik een paar logjes geleden al schreef zat ik veel in de regio Den Haag, daar is niets aan veranderd. Nog steeds zit ik erg veel in die regio. Wat ik wel heb veranderd is mijn planning en dan vooral de prioriteiten. Zo ben ik op vrijdagmiddag/avond al bijna een halfjaar steeds in Rijswijk te vinden in de radiostudio. De Explosion avonden zijn ook op vrijdag, met als gevolg dat ik daar te laat aan kwam. Tegenwoordig ga ik vroeger weg uit de studio om toch op tijd te zijn en zo plan ik meer dingen anders dan anders.

Maar het was weer lekker druk: spelen met de praiseband, licht en geluid bouwen, breken en show draaien voor de worshipnight en dvd opnames, repetities met toneel en af en toe ook nog wat werk, want het inkomen moet ook wel blijven komen 😉

En de komende tijd wordt ook weer heerlijk druk met Koninginnenach, Koninginnedag, Opwekking, EO-jongerendag, HQ school en alle andere dingen blijven natuurlijk gewoon doorlopen.

Tot zo ver deze update, ik heb nog wat foto’s en wat dingetjes waar ik ook nog even een apart logje aan zal wijden 🙂

Leave a Reply