Psst… ik ben jarig….

Voor als je het niet wist 😛 En uiteraard moet er ook een kort verjaardagspostje op mn blog.

Een hoop tweets, pagina’s vol krabbels, e-cards, kaartjes, een boel telefoontjes, msn berichtjes en smsjes sierde de dag waardoor ik geen kwartier kon doorbrengen zonder te vergeten dat ik jarig ben vandaag. Nu alleen nog heel veel mensen antwoorden waarop ik nog niet heb gereageerd, maar daarvoor zal ik wel tot morgen de tijd voor nodig hebben :)

Thnx allemaal voor de leuke berichtjes!

Liefs,
Randall

4 Responses to “Psst… ik ben jarig….”

 1. Rajendra
  December 4th, 2015 14:17
  1

  147Ie28099m not sure if I agree with all of this. Then again, your article is very inavrmftioe, and quite a large amount of people will walk away out of this post feeling moreeducated than when that they arrived. Overall, you have done a great job.

 2. findyourmed.men
  August 10th, 2016 16:50
  2

  Now I feel stupid. That’s cleared it up for me

 3. ordering prednisone on line
  October 1st, 2016 13:17
  3

  pas trop de rapport mais j'ai lu un article sur le casse du siecle a amsterdam ou pour neutraliser les detecteurs a infrarouge ils mettaient des petits bouts de polystyrene dessus, et hop! le detecteur de chaleur detacte plus rien. j'avais trouve ca rigolo.

 4. calcular interes
  October 25th, 2016 19:54
  4

  i do not have a printer can i pls have some coupons by mail send all kinds of grocery coupons my name is helen 431 county route 53brasher falls, ny 13613US

Leave a Reply