Nieuw strobist setje

Sinds kort heb ik een nieuw strobist setje, bestaande uit een draadloze zender, 2 ontvangers, 2 statieven, 1 softbox paraplu, 1 zilveren paraplu en 2 flitsers 🙂 Ik heb nog niet echt de tijd gehad om er een uitgebreide shoot mee te doen, maar dat zal vast snel gebeuren. Als er nog vrijwilligers zijn die model willen staan hoor ik het graag 🙂

dsc_7700-pub
Statief met SB-600 op ontvanger en zilveren paraplu.

dsc_7702-pub
Statief met SB-600 op ontvanger en softbox paraplu.

En de eerste twee foto’s:

dsc_7705-pub
Een stukje steen met softbox links.

dsc_7708-pub
Gitaar op de bank met de softbox paraplu links naast de camera.

Het voordeel van deze set is dat alles in één tas past, dus ik kan op zowat iedere locatie een goede belichting creeëren.

One Response to “Nieuw strobist setje”

  1. EoLise
    December 4th, 2015 13:26
    1

    i’ve been a strobist for about half a year, and i still love telnilg other photographers about this house built by david . others have blogged about it, but nobody makes it as non-threatening. thank you for making off camera lighting such an approachable, fun subject!

Leave a Reply