Nieuwe Ultimate Ears!

Jaa! Ik heb nieuwe In-Ear-monitors! Ze klinken echt helemaal geweldig. Tot nu toe had ik altijd Shure E-2’s en dat beviel al goed; helaas is er laatst één oortje van kapot gegaan dus ik had een nieuw setje nodig. Op de hele wereld zijn er maar twee bedrijven die In-Ear-monitors maken: Westone en Ultimate Ears. Nadat de ontwerper en degene die de oortjes goot ruzie kregen is de ontwerper doorgegaan met Ultimate Ears en de gieter met Westone. Omdat UE de patenten bezit voor de drivers, klinken deze veel beter. In Nederland kun je deze bestellen bij Audique, maar omdat de koers van de Dollar behoorlijk gunstig staat, ben je al gauw meer dan hondervijftig euro goedkoper uit als je het zelf uit de VS laat komen. Ik heb gekozen voor de ‘UE 4 pro’ van Ultimate Ears. De UE 4 pro’s die ik nu heb klinken nog veel beter; ipv 1 driver zitten er 2 drivers in (1 hoog/1 laag) waardoor het spectrum erg breed is en zelfs alle lage tonen heel goed doorkomen. Omdat ik heel veel op bas en drum steun tijdens het spelen is dat heel erg fijn. Ze zijn op maat gegoten waardoor ze beter afsluiten en veel comfortabeler zitten. Ik was zelfs verbaasd dat ik bijna geen druk tegen mijn gehoorgang voel en hij toch gewoon goed afsluit.  Ik ben er zo blij mee dat ik een fotoreportage van het uitpakken heb gemaakt :-)

I got a package today
Er werd een pakje gebracht!


This was inside the package
Dit zat er in het pakje.

Inside the box
Binnenin het doosje zat een envelop.

Inside the box
En onder de envelop zat een mooi metalen doosje.

The contents of the box
Dit zat er allemaal in het zwarte doosje incl. de inhoud van de envelop: Een bedankkaartje, een kaartje met getuigenissen, een kaartje met de kleine lettertjes/garantiebepalingen, een kaartje met waarschuwingen en een kaartje met instructies.

Even the box has my initials on it
Zelfs op het zwarte doosje staan mijn initialen.

Overview
Het metalen doosje geopend.

Overview
De oortjes uit het doosje.

My Left In-Ear
De linker In-Ear monitor.

Handcrafted for Me!
Handgemaakt voor mij!

My Right In-Ear
De rechter In-Ear monitor.

15 Responses to “Nieuwe Ultimate Ears!”

 1. Coeno
  November 25th, 2009 12:33
  1

  Hoi Randal,

  ik lees jou verhaal over de UE 4. Hoe heb jij deze in de VS kunnen bestellen, aangezien ze op maat gemaakt worden en bij welke organisatie?

  Ik wil deze set graag gaan gebruiken en ben dus erg benieuwt hoe ik ze kan krijgen.

  Alvast bedankt voor de info.

  Coeno

 2. Roy
  December 22nd, 2009 08:24
  2

  Hee Randal,

  hier ben ik ook wel benieuwd naar!

  Gr,
  Roy

 3. Maurits
  April 11th, 2010 13:28
  3

  Hey,

  Ik ben ook wel erg benieuwd naar je reactie op bovenstaande vragen/opmerkingen. Ik wil ze misschien ook zelf gaan gebruiken. Kan je mij vertellen waar je ze hebt gehaald en wat je ervoor betaald hebt?

  Bedankt!Gr Maurits

 4. zanger lange cees
  April 19th, 2010 22:30
  4

  hey hallo ik he de site gevonden geloof ik maar hoe werkt dit dan precies met over maaking en zoo zal ik graag even wilen weeten en hoe lang de lever tijd duurt vr gr zanger lange cees

  http://www.in-ears.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=152&submenuNo=1

 5. Ultimate Ears bestellen | Randall's Weblog
  January 7th, 2011 16:25
  5

  […] verzoek een korte uitleg hoe ik mijn UE’s heb […]

 6. Irfant
  December 4th, 2015 14:12
  6

  Wat een schattig dsooje, het is inderdaad vaak veel werk, maar net wat je zegt heeeel erg leuk om te doen, zelf ben ik er eigenlijk ook wel fan van :-)die van jou is echt super met die schattige roosjes erin, groetjes Sonja.

 7. http://www.blrimages.net/
  April 29th, 2016 00:34
  7

  You can bet your tootsie roll that Valerie Jarrett has her fingerprints all over the this Bengazzi stand down….but follow who they throw under the bus…It will probable be the night time butler….or FLOTUS’s chambermaid.Obama is incapable of finding his way down stairs in the White House without help.

 8. http://www.paquetesislamargarita.com/
  May 13th, 2016 00:28
  8

  Dear Trina:You are a special, very caring and talented lady. Thank you for all the beautiful poems you give to us and for your friendship too. Love and Hugs, JB

 9. auto insurance
  June 4th, 2016 15:30
  9

  The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I really thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you would repair if you werent too busy on the lookout for attention.

 10. http://www.zipcode.liquorisquicker.net/
  July 20th, 2016 13:14
  10

  Ok you got me wondering… what could be great for a mom… a dad or a boss!! What about a way to wrap Chocolate. Who does not like chocolate and it could be a prefect gift for all of the above! Cannot wait to know!

 11. http://www./
  October 23rd, 2016 17:32
  11

  e-readers: tabella mostra che gli e-reader più universali sono i PocketBook e gli Onyx.Prima o poi me ne comprerò uno…O un sacco di libri cartacei che vorrei sostituire in formato digitale per mancanza di spazio…

 12. Chiropractors Near Me Review In Santa Monica
  January 31st, 2017 01:00
  12

  Chiropractors Near Me Review In Santa Monica

  Nieuwe Ultimate Ears! | Randall’s Weblog

 13. instagcInstaGCInstant Gift CardsGift CardsDigital Gift CardsDigital Gift Cards Recieved InstantlyEarn Points For Shopping OnlineEarn Points For Wating Videos OnlineEarn Points For Completing Surveys OnlineEarn Points For Surfing The WebRedeem Your Points
  May 12th, 2017 11:09
  13

  First of all I would like to say superb blog! I had a quick question that I’d
  like to ask if you do not mind. I was curious to find
  out how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I have had a tough time clearing my mind in getting my
  ideas out there. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Kudos!

 14. FastTechAndroidAndroid AccessoriesAppleApple AccessoriesAudio & VideoCar AccessoriesComputer & NetworkConsumer ElectronicsE-CigarettesElectronic ComponentsFlashLights & LasersHealth & BeautyHobbies & ToysHome & GardenPhotographySpo
  June 15th, 2017 21:27
  14

  Heya i am for the first time here. I found this board and
  I in finding It truly helpful & it helped me out much.

  I hope to give one thing again and aid others such as you helped me.

 15. ac lenscontact lenseyeglassessunglassesreading glasseseyecare accessoriesacuvueair opticalconbausch + Lombbiofinitybiomedicsbostondailiesfocusfrequencyfreshlookproclearpurevisionpurevision 2soflensdaily disposable contact lens1-2 week disposable contact l
  June 20th, 2017 05:17
  15

  Saved as a favorite, I love your website!

Leave a Reply