Nieuwe Ultimate Ears!

Jaa! Ik heb nieuwe In-Ear-monitors! Ze klinken echt helemaal geweldig. Tot nu toe had ik altijd Shure E-2’s en dat beviel al goed; helaas is er laatst één oortje van kapot gegaan dus ik had een nieuw setje nodig. Op de hele wereld zijn er maar twee bedrijven die In-Ear-monitors maken: Westone en Ultimate Ears. Nadat de ontwerper en degene die de oortjes goot ruzie kregen is de ontwerper doorgegaan met Ultimate Ears en de gieter met Westone. Omdat UE de patenten bezit voor de drivers, klinken deze veel beter. In Nederland kun je deze bestellen bij Audique, maar omdat de koers van de Dollar behoorlijk gunstig staat, ben je al gauw meer dan hondervijftig euro goedkoper uit als je het zelf uit de VS laat komen. Ik heb gekozen voor de ‘UE 4 pro’ van Ultimate Ears. De UE 4 pro’s die ik nu heb klinken nog veel beter; ipv 1 driver zitten er 2 drivers in (1 hoog/1 laag) waardoor het spectrum erg breed is en zelfs alle lage tonen heel goed doorkomen. Omdat ik heel veel op bas en drum steun tijdens het spelen is dat heel erg fijn. Ze zijn op maat gegoten waardoor ze beter afsluiten en veel comfortabeler zitten. Ik was zelfs verbaasd dat ik bijna geen druk tegen mijn gehoorgang voel en hij toch gewoon goed afsluit.  Ik ben er zo blij mee dat ik een fotoreportage van het uitpakken heb gemaakt 🙂

I got a package today
Er werd een pakje gebracht!


This was inside the package
Dit zat er in het pakje.

Inside the box
Binnenin het doosje zat een envelop.

Inside the box
En onder de envelop zat een mooi metalen doosje.

The contents of the box
Dit zat er allemaal in het zwarte doosje incl. de inhoud van de envelop: Een bedankkaartje, een kaartje met getuigenissen, een kaartje met de kleine lettertjes/garantiebepalingen, een kaartje met waarschuwingen en een kaartje met instructies.

Even the box has my initials on it
Zelfs op het zwarte doosje staan mijn initialen.

Overview
Het metalen doosje geopend.

Overview
De oortjes uit het doosje.

My Left In-Ear
De linker In-Ear monitor.

Handcrafted for Me!
Handgemaakt voor mij!

My Right In-Ear
De rechter In-Ear monitor.

6 Responses to “Nieuwe Ultimate Ears!”

 1. Coeno
  November 25th, 2009 12:33
  1

  Hoi Randal,

  ik lees jou verhaal over de UE 4. Hoe heb jij deze in de VS kunnen bestellen, aangezien ze op maat gemaakt worden en bij welke organisatie?

  Ik wil deze set graag gaan gebruiken en ben dus erg benieuwt hoe ik ze kan krijgen.

  Alvast bedankt voor de info.

  Coeno

 2. Roy
  December 22nd, 2009 08:24
  2

  Hee Randal,

  hier ben ik ook wel benieuwd naar!

  Gr,
  Roy

 3. Maurits
  April 11th, 2010 13:28
  3

  Hey,

  Ik ben ook wel erg benieuwd naar je reactie op bovenstaande vragen/opmerkingen. Ik wil ze misschien ook zelf gaan gebruiken. Kan je mij vertellen waar je ze hebt gehaald en wat je ervoor betaald hebt?

  Bedankt!Gr Maurits

 4. zanger lange cees
  April 19th, 2010 22:30
  4

  hey hallo ik he de site gevonden geloof ik maar hoe werkt dit dan precies met over maaking en zoo zal ik graag even wilen weeten en hoe lang de lever tijd duurt vr gr zanger lange cees

  http://www.in-ears.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=152&submenuNo=1

 5. Ultimate Ears bestellen | Randall's Weblog
  January 7th, 2011 16:25
  5

  […] verzoek een korte uitleg hoe ik mijn UE’s heb […]

 6. karel
  January 17th, 2019 06:25
  6

  ik wil graag 1 paar oortjes ja ik hoor u

Leave a Reply