Disneyland Parijs 26-27 aug 2009

Omdat Arthur in Disneyland werkt, besloot ik bij hem langs te gaan.
Na een ritje –dankzij werkzaamheden onderweg– van iets meer dan vier uur kwam ik bij het Franse huis van Arthur aan. Met een paar meeliftende collega’s gingen we op weg naar het park. Entree kostte niks, het eten en drinken ging Arthur steeds backstage halen dus koste me heel weinig, hij regelde korting op souvenirs en ik overnachtte in het Etap Hotel in Val d’Europe: 60 euro per kamer per nacht. Als je nog goedkoper wil is er een Etap Hotel op 15 minuten rijden vanaf Disneyland, daar kost een kamer nog maar 30 euro. Tel daar 60 euro aan benzine en tolkosten bij op en je begrijpt dat dit de goedkoopste twee dagen Disneyland waren tot nu toe.

Met een leuk trucje hadden we ook een waaier aan fastpasses voor iedere fastpass attractie die er was, dus de toppers hadden we ook snel gedaan. En wat doe ik altijd als het wat rustiger is? Fotograferen – en dan vooral dingen die andere mensen niet op de foto zetten, zoals Boot Hill. Een selectie:

Boot Hill

Boot Hill

Boot Hill

Boot Hill

Fossil

Boot Hill

Big Thunder Mountain

Grey Heron

The Dragon of Sleeping Beauty

Arthur in front of the castle of Sleeping Beauty

One Response to “Disneyland Parijs 26-27 aug 2009”

  1. Asep
    December 4th, 2015 13:50
    1

    Tara Johnson – Genneia and Jay, I’m so blessed to have seen this resitaonlhip blossom into this great union, you guys were destined to be together and the sparkle of love in you guys eyes for one another let’s me know that true love will make it’s way back no matter how much time or distance put in between. Congratulations, you guys deserve all the happiness and blessings that comes your way.I Love you guys, Oh did I say great Pictures lol

Leave a Reply